Serviciile noastre

Serviciile noastre de drept civil și dreptul familiei

Departamentul nostru de Drept Civil și Dreptul Familiei oferă soluții eficiente și personalizate în aceste domenii complexe ale dreptului.

Serviciile noastre de drept penal și infracțiuni white collar

Departamentul nostru de Drept Penal oferă consultanță și reprezentare de înaltă calitate în domeniul infracțional și penal, asigurând protecția și apărarea drepturilor clienților noștri.

Serviciile noastre de drept medical și dreptul muncii

Asistență juridică și reprezentare în litigiile legate de malpraxis medical și dreptul muncii, asigurând protecția și apărarea intereselor și drepturilor clienților noștri.

Serviciile noastre de drept imobiliar și administrativ

 Asistență juridică și reprezentare în litigiile și aspectele legale legate de proprietate, construcții, urbanism și administrarea afacerilor, etc.

01

Stabilim obiectivele

Prin intermediul consultanței juridice inițiale stabilim situația de fapt și obiectivele pe care dorim să le atingem.

02

Alegem strategia

Prezentăm strategiile și o alegem împreună pe cea mai favorabilă cauzei.

03

Acționăm

Punem în practică strategia aleasă pentru a atinge obiectivele dumneavoastră prin demersurile realizate.

 

La MTPartners, oferim o gamă largă de servicii juridice specializate pentru clienții noștri. Avem o echipă de avocați cu experiență, pregătiți să ofere soluții personalizate și eficiente pentru problemele legale cu care se confruntă clienții noștri. Printre serviciile noastre se numără:

Drept civil și dreptul familiei: Oferim consultanță și reprezentare pentru o gamă largă de probleme legate de dreptul civil și dreptul familiei, inclusiv divorțuri, succesiuni, proprietate, contracte civile, probleme legate de custodia și accesul la copii și alte probleme legale legate de familie.

Drept penal: Departamentul nostru de Drept Penal oferă consultanță și reprezentare de înaltă calitate în domeniul infracțional și penal, asigurând protecția și apărarea drepturilor clienților noștri.

Drept medical și dreptul muncii: Oferim asistență juridică și reprezentare în litigiile legate de malpraxis medical și dreptul muncii, asigurând protecția și apărarea intereselor și drepturilor clienților noștri.

Drept imobiliar și administrativ: Departamentul nostru de Drept Imobiliar și Administrativ oferă asistență juridică și reprezentare în litigiile și aspectele legale legate de proprietate, construcții, urbanism și administrarea afacerilor, asigurând protecția și apărarea drepturilor și intereselor clienților noștri.

Indiferent de problema juridică cu care se confruntă clienții noștri, la MTPartners suntem dedicați să oferim soluții juridice personalizate și eficiente, bazate pe o înțelegere profundă a fiecărui caz în parte și pe o experiență vastă în domeniu.