Ce daune pot să cer pentru un caz de malpraxis medical?

Dacă ai suferit o vătămare sau pierderea cuiva apropiat ca urmare a unui caz de malpraxis medical și ești pe punctul de a începe un proces, cel mai  probabil te întrebi „ce daune pot să cer pentru un caz de malpraxis medical?”.

 

Răspunsul este: depinde.

Daune materiale în cazurile de malpraxis medical vs. daunele morale în cazurile de malpraxis medical

Daunele materiale reprezintă cheltuielile necesare pentru tratament și recuperare la care se vor adăuga cele privind beneficiul nerealizat, precum pierderea unor oportunități financiare sau pierderea veniturilor din muncă.

Daunele morale sunt dificil de calculat, însă avem un articol care determină tipurile de prejudicii pe care le suferă o persoană în cazurile de malpraxis medical. Poți citi articolul aici: “Daune morale și materiale”

Dacă dorești să începi un caz de malpraxis medical, dar nu ești sigur ce despăgubiri poți obține, în cadrul unei consultanțe juridice îți putem prezenta jurisprudența relevantă în materie, astfel încât să te ajutăm să decizi suma potrivită, raportat la prejudiciile pe care le-ai suferit.

Daune câștigate în cazurile de malpraxis medical: exemple! 

Pentru a te ajuta să înțelegi cât poți câștiga în urma unui proces de malpraxis medical îți vom expune mai multe cazuri reale în care victimele malpraxisului medical au câștigat daune materiale și morale semnificative.

Contactează-ne

Adresa

Bvd. Mircea Vodă, nr. 44, bl. M17, et. 5, ap.22, București, Sector 3

Telefon

0726279716