Echipa

Echipa MTPartners

Echipa noastră de avocați este formată din profesioniști cu experiență și cunoștințe juridice solide, care își dedică întreaga lor carieră reprezentării clienților noștri în probleme juridice complexe.

avocați MTP

TOADER GEORGIAN

Avocat coordonator

Georgian este un avocat experimentat în cadrul societății MTP, cu o specializare solidă în domeniul dreptului penal. Deține o reputație solidă ca profesionist înalt calificat și dedicat, capabil să ofere asistență juridică excelentă și de încredere pentru clienții săi într-o gamă largă de cazuri penale, indiferent de complexitatea acestora. Pe lângă experiența sa bogată și cunoștințele solide în domeniu, Toader Georgian se remarcă prin abilitățile sale remarcabile de comunicare și negociere, precum și prin atenția sa concentrată asupra nevoilor clienților.

Telefon: 0726279716
Mail: [email protected]

diana

DIANA ELENA-MÎRZA

Avocat asociat

Diana este un partener distins al societății de avocați MTPartners, specializată în drept civil, cu precădere dreptul familiei. Cu o experiență solidă în acest domeniu și o reputație de înaltă calitate, Diana este cunoscută ca un profesionist talentat și dedicat. În calitate de avocat experimentat, aceasta are abilități excelente de analiză, negociere și comunicare, fiind capabilă să ofere clienților săi o asistență juridică de încredere și eficientă într-o gamă largă de cauze civile.

Telefon: 0769966672
Mail: [email protected]

ANDREI_SITE

ANDREI DOGARU

Legal Advisor

Andrei Dogaru este un expert în domeniul juridic, specializat consilierea clienților în probleme legate de proprietate, tranzacții imobiliare, drepturi de închiriere și alte aspecte legate de practica de real estate. Este un profesionist apreciat pentru abilitățile sale în concursurile de procese simulate, unde a obținut performanțe de top. Cu o atenție deosebită la detalii, orientat către soluții și dedicat, Andrei Dogaru abordează fiecare caz cu un înalt nivel de competență și eficiență.

Telefon: 0764509033
Mail: [email protected]

ANDRADA_SITE

ANDRADA TROFIN

Avocat colaborator 

Andrada Trofin este un avocat experimentat în cadrul societății noastre, specializată în drept civil, succesiuni și dreptul familiei. Cu o experiență vastă în aceste domenii, Andrada oferă clienților noștri servicii de consultanță juridică și reprezentare de înaltă calitate.

Dreptul civil, succesiunile și dreptul familiei sunt domenii juridice complexe care necesită expertiză și atenție la detalii. Andrada abordează fiecare caz cu profesionalism și dedicare, oferind soluții personalizate și eficiente în funcție de nevoile și obiectivele clienților noștri.

Pe lângă experiența sa în aceste domenii, Andrada este cunoscută pentru abordarea sa empatică și orientată spre clienți. Înțelegerea nevoilor și priorităților clienților noștri este esențială în asigurarea unei reprezentări juridice eficiente și de succes.

Telefon: 0740276454
Mail: [email protected]