Am nevoie de un avocat pentru un caz de malpraxis medical?

Una dintre întrebările uzuale pe care le primim este “am nevoie de un avocat pentru dosarul meu?”. 

Deși asistența juridică este întotdeauna benefică, sunt anumite cazuri în care justițiabilii se pot descurca și în lipsa unui avocat.

 

Mă pot reprezenta singur în instanță într-un caz de malpraxis?

Dacă intenționezi sa începi un proces ce are ca obiect malpraxisul medical (fie că este vorba de un dosar în răspundere civilă delictuală, fie că este vorba de un dosar penal) cel mai probabil ai nevoie de un avocat competent care să te ajute pe parcursul cauzei.

Deși sunt unele dosare în care justițiabilul (adică tu) se poate descurca fără ajutorul unui avocat (precum o plângere contravențională sau un divorț fără minori), având nevoie doar de cunoștințe de bază și puțin studiu, în cazurile de malpraxis medical, prezența unui avocat competent poate face diferența între un caz câștigat și un eșec judiciar.

Dacă vrei să știi cum poți găsi un avocat bun de malpraxis medical și care sunt principalele aspecte pe care acesta trebuie să le cunoască, poți citi articolul de aici.

Dacă nu știi cum să alegi un avocat pentru cazul tău de malpraxis medical, îți recomand să citesti acest articol: “Cum pot găsi un avocat bun pentru un caz de malpraxis medical”

Contactează-ne

Adresa

Bvd. Mircea Vodă, nr. 44, bl. M17, et. 5, ap.22, București, Sector 3

Telefon

0726279716